Feldenkrais

És un sistema d’aprenentatge que utilitza el moviment i l’atenció conscient per aprendre hàbits de moviment més eficients que impliquin menys dolor i menys esforç que l’habitual.

Quins beneficis té practicar:

Al realitzar les classes es posa atenció en la sensació que produeix el moviment, en quins moments fem més esforç del necessari i quines parts de nosaltres participen. Es busquen informacions agradables perquè el sistema nerviós es “interessi” i és en aquest context on es produeix l’aprenentatge d’alguna cosa nova, evitant el dolor, el cansament i els límits.

Es dóna llavors l’oportunitat de trobar altres maneres possibles i útils per a realitzar aquest moviment.Aquestes noves possibilitats poden evitar cansament muscular innecessari i dolor.El major benefici obtingut és l’augment de qualitat dels moviments en el dia a dia.

El sistema nerviós té la capacitat de discernir entre totes les possibilitats de realitzar una acció, com és la més “saludable” i “profitosa” per a ell (eficàcia del moviment)

El Mètode Feldenkrais no és una teràpia, és una via d’abordatge perquè el Sistema Nerviós pugui solucionar les seves dificultats o limitacions usant millor el seu cos.

Pot practicar-tot tipus de persones independentment de la seva edat fins i tot amb limitada mobilitat o dolor crònic.

Indicat també per millorar capacitats professionals com a esportistes, ballarins, músics, actors.

Les classes consten d’1 hora i els grups reduïts (entre 4-6 persones).

També oferim les sessions de manera individualitzada.

Reserva ara la teva sessió a través de l’aplicació o posa’t en contacte amb nosaltres.