Filosofia

Centre salut Bodhivita es va fundar l’any 2019 per dos grans amics Xavier i Cristina que comparteixen una visió de la vida i professió comuns. Tots dos han tingut un recorregut dins de el món de la Rehabilitació física des de diferents especialitats; l’osteopatia i la Neurorehabilitació respectivament.

Com filosofia d’empresa, busquen promoure el benestar i la millora de la salut de les persones, oferint una atenció integral, comptant amb grans professionals amb els quals formen un equip interdisciplinari.

La importància d’identificar la causa de les disfuncions dels pacients mitjançant la valoració, el tractament amb tècniques específiques i individualitzades i el rigorós seguiment, són la base del seu treball.

La idea crear un entorn agradable, un espai VIU, en el qual sentir-se com a casa, en pau, va ser una de les seves metes dins del seu projecte.

La seva projecció de futur està enfocada a seguir formant-se dia a dia per seguir oferint el millor de si mateixos, millorant així la vida de les persones.

Reserva ara la teva sessió a través de l’aplicació o posa’t en contacte amb nosaltres.