Fisioteràpia neurològica

La fisioteràpia neurològica és l’especialitat que s’orienta a la recuperació de lesions al sistema nerviós siguin d’origen adquirit o congènit. Aquestes lesions poden donar-se al Sistema nerviós Central (encèfal i medul·la espinal) o al Sistema Nerviós Perifèric (arrels nervioses).

Som especialistes en neurorehabilitació pel que ens analitzem la situació particular de cada usuari, mitjançant una primera visita que consistirà en l’entrevista inicial, on el pacient podrà expressar les seves necessitats i expectatives i serà el moment al qual el terapeuta recollirà tota la informació necessària per a una posterior exploració física i funcional. Mitjançant aquest abordatge, establim uns objectius conjunts amb el pacient que seran revisats i replantejats al llarg del tractament rehabilitador.

El tractament s’adequarà a cada situació en particular, establint com a prioritat el reaprenentatge del moviment a través de la consciència del cos, reduint el dolor i els patrons patològics presents en molts casos. S’elaboren exercicis individualitzats, amb materials específics que ajuden al pacient a acostar-se a la seva realitat immediata, per poder experimentar i integrar de manera conscient els canvis que sorgint al seu cos, a través de la teràpia.

A qui va dirigit?

Pacient neurològic adult

Lesions sistema nerviós central (SNC):

Patologies del SNP:

Pacient neurològic infantil

Malalties minoritàries

Reserva ara la teva sessió a través de l’aplicació o posa’t en contacte amb nosaltres.