Mélanie Bardinet

Logopeda especialitzada en neurologopèdia i en teràpia miofuncional

Experiència:

Ha treballat en diferents àmbits com a logopeda, realitzant funcions de diagnòstic i rehabilitació. El seu camp d’actuació abarca tant adults com infants amb dificultats de comunicació, parla, llenguatge escrit o oral, trastorns de la veu, alteracions orofacials i/o de les funcions estomatognàtiques (respiració, deglució, etc.)

Ha treballat a un centre de salut posthospitalària neurològica a Barcelona fent diagnòstics i intervencions sobretot amb població adulta havent patit un accident cerebrovascular, traumatisme craneoencefàlic, malalties neurodegeneratives, postoperatoris de cordes vocal , glosectomies, etc.

També ha treballat en diversos centres de psicologia i logopèdia atenent a nens d’entre 3 i 14 anys amb dificultats d’aprenentatge en la lectoescriptura, trastorns fonològics o fonètics, dificultats deglutòries i alteracions orofacials o en les funcions estomatognàtiques, etc.

 

Formació:

Diplomada en Logopèdia amb doble menció (clínica y educativa) per la UAB al any 2015. Especialista en Neurologopèdia al any 2016 per l’Escola de Patologia del llenguatge (EPL) de  l’hospital Sant Pau i també en Teràpia miofuncional l’any 2018 per (EPL del Hospital Sant Pau). Actualment està ampliant formació en dificultats d’aprenentge i atenció primarenca.

 

Serveis:

caCatalà
Abrir chat